Over ons

Over Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk

Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk is totaalpartner op het gebied van grondwerk, straatwerk en sloopwerk. Wij werken voor (bouw)bedrijven, gemeenten, overheden en woonorganisaties.

Wij onderscheiden ons in de markt door milieubewuste keuzes te maken.

Oprichting Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk

Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk is opgericht op 1 mei 2020, door Thijs Henzen. Een ambitieuze ondernemer met grootse plannen die waarvoor hij de grondslag legde op de Dag van de Arbeid.

“Ons nummer één doel is om optimale klanttevredenheid te realiseren. Dat doen we door ons totaalaanbod, vakkennis en ervaring, maar ook door onze heldere aanpak. Wij willen naadloos aansluiten op de behoeften van de klant. Dat doen we onder meer door onze werkzaamheden strak op hun planning aan te laten sluiten, maar ook door onze heldere manier van communiceren.

Bovendien geldt bij ons ‘afspraak is afspraak’. Dat wordt erg gewaardeerd en heeft er in korte tijd voor gezorgd dat wij een mooi klantenbestand hebben opgebouwd. Wij werken echt in het verlengde van onze klanten en worden gezien als de totaalpartner die we willen zijn.”

Aanpak op maat en een heldere werkwijze

Voordat we beginnen aan een project gaan we naar de locatie om de situatie van dichtbij te bekijken. Dit zorgt ervoor dat we niet voor verrassingen komen te staan als de werkzaamheden eenmaal in volle gang zijn. Ook maakt dit het mogelijk om precies de juiste vakmensen in te zetten op het project, wat de kwaliteit van het werk ten goede komt.

Onze werkwijze

  • we komen langs en maken een plan aan de hand van een uitgebreide inspectie.
  • we gaan aan de slag met het aanvragen van vergunningen, het voorbereiden van de planning van personeel, materieel en andere zaken die nodig zijn.
  • we communiceren helder en duidelijk.
  • afspraak is afspraak: we halen onze deadlines zodat projecten door ons in elk geval geen vertraging oplopen.
  • we werken netjes en houden onze werkplaats schoon. We voeren afval en puin netjes af en zorgen dat het op de juiste plek terecht komt zodat materialen zoveel mogelijk gerecycled kunnen worden.

Milieubewust handelen

Bij Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk staat milieubewust werken centraal. Wij vinden het belangrijk om onze impact op het milieu zover mogelijk te verkleinen. Dit heeft geresulteerd in keuzes voor bepaald materieel, maar bepaalt voor een groot deel ook onze inkoopstrategie. We kijken altijd of er een circulaire oplossing is voor de materialen die we nodig hebben. Dat geldt ook voor afval, puin en restmaterialen. Die proberen we uiteraard ook naar een plek te brengen waar ze worden gerecycled of waar er grondstoffen teruggewonnen worden. Zo helpen wij mee aan het realiseren van een circulaire economie.

Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk

Wij werken in de regio Veenendaal, Utrecht, Arnhem.

Loading...