Infra- & Straatwerk

Infrawerk & Straatwerk | Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk

Bij Henzen Straat- en Infrawerk kunt u terecht voor o.a. het aanleggen van trottoirs, opritten, het stellen van banden en inritblokken. Wij werken voor de wegenbouw sector, (bouw)bedrijven, gemeenten, overheden en woonorganisaties.

Wij kunnen u het hele proces van infrawerk en bestratingen uit handen nemen. Denk hierbij aan het voorbereiden van de grond en het aanleggen en klaarmaken van voorzieningen, maar ook het straatwerk wat bij zo’n project komt kijken. Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk zorgt voor materialen zoals bordergrond, stenen, groenvoorzieningen en straatzand.

Al onze medewerkers zijn specialisten en werken volgens alle richtlijnen voor veiligheid en milieu. Ook zijn wij in het bezit een VCA-certificering. U kunt er van op aan dat wij professioneel, veilig, en milieubewust te werk gaan.

Milieubewust werken aan infraprojecten

Wanneer wij meewerken aan een duurzaam infraproject, dan zorgen wij uiteraard voor duurzame materialen of materiaal dat geproduceerd is met grondstoffen uit de circulaire economie.

Infrawerk en straatwerk regio Veenendaal / Utrecht / Arnhem

Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk is inzet baar voor o.a.:

  • het voorbereiden van bouwgrond
  • het aanleggen van trottoirs
  • stellen van banden en inritblokken
  • afvoeren en aanvoeren van materialen zoals zand en stenen

Onze werkwijze voor infrawerk

Henzen regelt het hele proces voor u, van A tot Z. Van voorbereiding tot de afvoer van puin. Wanneer nodig regelen wij ontheffingen of vergunningen bij de gemeente. Dus ook daar heeft u geen omkijken naar.

Tijdens het project communiceren wij naar alle betrokken partijen en rapporteren wij regelmatig aan u. Zo blijft u goed op de hoogte en weet u te allen tijde hoe uw project ervoor staat. Dit maakt projectmanagement prettiger en het zorgt ervoor dat er geen vertraging ontstaat.

Waarom infrawerk laten uitvoeren door Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk?

  • Wij hebben de beschikking over een uitgebreid machinepark waardoor alle benodigde machines en materieel op tijd op locatie is.
  • U kunt bij ons ook terecht voor grondwerk. Denk aan het voorbereiden van rioleringen of kabels.
  • We werken milieu- én omgevingsbewust. We minimaliseren overlast maximaal!
  • We werken volgens een strakke planning en communiceren helder. Daardoor heeft u altijd zicht en grip op uw project.
  • Indien nodig zorgen wij voor ontheffingen en vergunningen voor het uitvoeren van de werkzaamheden.
  • Grondwerk, straatwerk én groenvoorziening. Wij zijn uw totaalpartner voor infra- en straatprojecten in de regio Veenendaal, Utrecht en Arnhem.

Vraag meer informatie over infrawerk bij Henzen

Specialist op het gebied van infra- en straten nodig? Vraag nu meer informatie aan voor infrawerk bij Henzen. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden zijn voor uw project.

Infrawerk regio Veenendaal

Wij verrichten infrawerk in de regio Veenendaal, Utrecht, Arnhem.

Loading...