Grondwerk

Henzen Grondwerk – Uw totaalpartner voor grondwerkzaamheden

Grondwerk specialist nodig? De grondwerkspecialisten van Henzen Grondwerk staan graag voor u klaar voor al uw grondwerken zoals uitbouwen, kelders, zwembaden, hoofdriolering uitgraven of voorbereiden voor de bouw en zelfs het verwijderen van boomstronken.

We werken vooral voor (bouw)bedrijven, gemeenten, overheden en woonorganisaties.

Wij bereiden bouwgrond en de bodem voor op het aanleggen van kabels en riolering, we ontgraven putten, voeren grond af én verbeteren de grond. Hoe beter de grond, hoe beter het fundament van uw bouwproject. Ook het aanvoeren van nieuwe grond, zand en puin kunt u laten uitvoeren door Henzen Grondwerk.

Onze grondwerkspecialisten werken volgens een heldere planning die perfect aansluit op uw eigen planning. We werken volgens alle wettelijke richtlijnen, wetten en regels en voldoen aan alle milieuvoorschriften. Verder hebben wij de beschikking over een uitgebreid machinepark. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de juiste machines snel op locatie zijn. Een prettige gedachte, want zo loopt uw grondwerkproject geen vertraging op.

Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk is inzetbaar voor grondwerk zoals:

 • bouwprojecten, bouwplaatsen en buitenplaatsen
 • voorbereiden van bouwgrond en bodem
 • aanvoeren en afvoeren van zand, grond en puin
 • voorbereiden van riolering en kabelwerk
 • ontgraven van putten

Onze werkwijze

Onze aanpak is duidelijk en we communiceren direct. Ook houden we ons aan onze planning en ‘afspraak is afspraak’! Natuurlijk informeren we u tijdens de werkzaamheden tijdig en frequent over de voortgang.

Bij Henzen Grondwerk is alle materieel dat mogelijk nodig is voor uw grondwerkproject tijdig aanwezig. We kunnen op die manier snel schakelen.

Milieubewust

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom zorgen wij dat alle materialen die gerecycled kúnnen worden, afgevoerd worden naar een recyclebedrijf. Zo verkleinen we de impact van projecten op het milieu en werken we samen met onze klanten en partners aan een circulaire economie waarin grondstoffen een nieuw leven krijgen. Ook werken we met machines met een zo laag mogelijke uitstoot van schadelijke stoffen.

Wij beperken overlast door grondwerk tot een minimum

Door het werken met machines waarop een geluidsreductie is toegepast en door het schoon en netjes houden van de bouw- of werkplaats, zorgen we dat overlast voor omwonenden en betrokkenen tot een minimum wordt beperkt.

Waarom grondwerk laten uitvoeren door Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk?

 • Onze planning is helder, u weet precies waar u aan toe bent en dat maakt projectmanagement van uw project prettiger.
 • U hoeft zelf niets meer te regelen. Dat scheelt u een hoop gedoe én geld!
 • We communiceren helder en direct, zo ontstaan er geen onduidelijkheden en loopt alles op rolletjes. Van begin tot eind.
 • Henzen Grond-, Straat- en Sloopwerk beschikt over een uitgebreid machinepark.
 • We dragen zorg voor het aanvragen van vergunningen en ontheffingen.
 • Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van grondwerk. Onze specialisten zijn ervaren, goed opgeleid en we beschikken over het benodigde materieel.
 • Milieu- en omgevingsbewust: we beperken overlast én de impact op het milieu.
 • In bezit van een VCA-certificering.

Vraag meer informatie aan over grondwerk in de regio Veenendaal, Utrecht, Arnhem.

Krijgt u in uw project te maken met grondwerkzaamheden? Vraag nu meer informatie aan voor grondwerk bij Henzen Grond-, Straat-, en Sloopwerk. Wij vertellen u graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Grondwerk regio Veenendaal

Wij verrichten grondwerk in de regio Veenendaal, Utrecht, Arnhem.

Loading...